feestcollectie - Winterfair Garderen - betalen met Klarna & PayPal - blog Behind the scenes X
Feestcollectie: Noppies, Smashed Lemon & Smash!
 
De donkere decemberdagen zijn weer in aantocht. Maar dat betekent ook dat de voorbereidingen voor Kerst en Oud & Nieuw in gang worden gezet. Inmiddels staan er feestjurkjes van Smash! en Smashed Lemon in de webshop en ook aan de (aanstaande) moeders is gedacht. Zoek jij nog een feestelijke outfit voor één van deze dagen? Klik dan op de knop hieronder. Je kunt ook op één van de afbeeldingen klikken, als deze outfit je aanspreekt. Naar verwachting komt in November de feestcollectie van DryLake binnen. Houd je mailbox in de gaten als je daarop wacht, je wordt meteen op de hoogte gesteld via onze nieuwsbrief.
Klik hier voor de feestjurkjes
Winterfair in Garderen
 
Dit jaar zal MyDressCode voor het eerst deelnemen aan de Winterfair in Garderen. Dit is een Fair die georganiseerd wordt in Dickensstijl. Alle standhouders zullen verkleed zijn in kostuums en de sfeer op deze fair is geweldig! Kom je ook sfeer proeven en je kerstinkopen doen? Klik op de button hieronder voor openingstijden en meer informatie voor bezoekers. Vanaf 29 oktober zullen er ook kaartjes verkrijgbaar zijn via MyDressCode. Meer informatie kun je lezen in de volgende nieuwsbrief.
Info Winterfair
Nieuw: betalen met PayPal & Klarna

Sinds deze week is het mogelijk om bij MyDressCode te betalen met Paypal of Klarna. Deze twee betaalmogelijkheden bieden veel voordelen, zoals extra veiligheid (je hoeft geen financiële gegevens te verstrekken aan MyDressCode) en achteraf betalen. 
Met PayPal koppel je jouw creditcardgegevens of je bankrekening aan een account. Bij het plaatsen van je bestelling, dien je slechts in te loggen met je PayPal gebruikersnaam en wachtwoord. Betalen via PayPal kan ook met je telefoon of tablet. 
Met Klarna heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Je bestelling dient betaald te zijn binnen 14 dagen. Je hebt je pakketje op dat moment uiteraard al ontvangen. Klarna is tot nu toe alleen beschikbaar in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.
 
Meer informatie over Klarna & Paypal
Blog "Behind the scenes X: mijn week in jurkjes"

Één van de meest gestelde vragen die ik krijg als ik vertel over mijn webshop is: “draag je dan zelf ook altijd jurkjes?”. Nu moet ik eerlijk toegeven dat mijn kast zo’n beetje voor de helft gevuld is met jurkjes van MyDressCode. Natuurlijk draag ik ook wel eens een combinatie van een top met rok, maar speciaal voor deze blog heb ik een week lang alleen maar jurkjes gedragen (begin september). Ben je nieuwsgierig wat ik draag naar welke gelegenheid?
 
Lees de blog hier
Copyright © 2019 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*