Onze eerste nieuwsbrief! Alles over onze blogs, crowdfundingcampagne, winacties en... een nieuwtje!
Welkom!
Nu we ruim een maand online zijn, is het tijd voor onze eerste nieuwsbrief. Leuk dat jij je ingeschreven hebt! Wat je in deze editie onder andere kunt verwachten: een blik achter de schermen bij het inkoopproces, uitleg over de manier waarop wij onze webshop gefinancierd hebben, een terugblik op onze winacties tot nu toe,  en… leuk nieuws over twee markten waar wij binnenkort onze jurkjes verkopen en waar jij ook de gelegenheid hebt om ze te passen.
Behind the scenes: het inkoopproces
Na de vraag ‘En, hoe gaat het met de shop?’ is de vraag die we het meest krijgen toch wel ‘Waar halen jullie de jurkjes eigenlijk vandaan?’ Daarom geven we een blik achter de schermen op het inkoopproces, inclusief stappenplan en foto’s. Klik hier om de blog te lezen.
5 redenen waarom een jurkje het perfecte kledingstuk is
MyDressCode is het gevolg van onze grote liefde voor jurkjes. We willen ons enthousiasme graag met jullie delen met deze 5 redenen waarom jurken onmisbaar zijn in je kledingkast. Klik hier om de blog te lezen.
De financiering van MyDressCode
Naast de inbreng van eigen vermogen hebben wij een groot deel van de financiering voor elkaar gekregen met de hulp van crowdfunding. Crowdfunding houdt in dat veel particulieren een klein bedrag in je project investeren en dat deze kleine investeringen bij elkaar het project volledig financiëren. Wij hebben dit gedaan via doorgaan.nl en we hebben €25.150 opgehaald. Een deel daarvan bestond uit giften waar wij een tegenprestatie voor gaven en een groot deel uit leningen die wij hebben afgesloten met investeerders tegen een overeengekomen rentepercentage.
 
Voor ons was het best een sprong in het diepe om met deze actie te beginnen. Lang niet iedereen is al bekend met crowdfunding en we vroegen ons af of het wel zou lukken om op deze manier het geld bij elkaar te krijgen. Maar… dankzij de hulp van ontzettend veel mensen is het gelukt. Daar zijn we nog steeds heel blij en dankbaar voor en stiekem ook een beetje overweldigd.
 
Mocht je het leuk vinden om wat meer te weten over de crowdfundingsactie, dan kan je hier onze promotiepagina op doorgaan.nl bekijken. We hadden ook een promotiefilmpje opgenomen om ons initiatief uit te leggen. Bekijk dat hier:
Winacties
We hebben inmiddels twee winacties gehouden. De eerste vond plaats in mei, nog voor de webshop online was. Christina van Dalen won een superleuk jurkje van Smashed Lemon, waarvan er nog een aantal in onze webshop verkrijgbaar zijn
De tweede winactie vond onlangs plaats en daarbij vroegen we jullie om via Facebook of Instagram een originele foto te delen van jezelf met een jurk aan. Hier kwamen heel veel leuke reacties op! Uit de zeven meest originele foto’s kozen we willekeurig een winnaar en dat werd Maartje de Kloe. Ze mocht een gratis jurkje uitzoeken in onze webshop en koos voor dit exemplaar van Smash!.
 
Blijf vooral onze Facebook-pagina en Instagram in de gaten houden, want we doen regelmatig leuke winacties!

 
MyDressCode op de markt!
 
Vind jij het fijner om kleding daadwerkelijk te kunnen passen voor je het koopt? Dan hebben we goed nieuws voor je, want in de maand oktober staat MyDressCode twee keer op een markt. Op 8 oktober staan we op de markt van Dagactiviteitencentrum De Linge-oever (adres: Gerdina’s Hof 17, 4191 MX Geldermalsen) en 19 en 20 oktober zijn we te vinden op de jaarmarkt van Opheusden D.V. Zien we je daar?


 
Copyright © 2016 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*