kaartjes Winterfair Garderen - kerstjurkjes DryLake - Agenda - SCA - Black Friday
Kaartjes Winterfair beschikbaar
 
De populaire Winterfair in Dickensstijl gaat volgende week weer van start bij de zandsculpturen in Garderen. Entreekaartjes zijn verkrijgbaar aan de kassa (€7,50) of online op de site van de Winterfair (€6,00). Kinderen t/m 13 jaar zijn gratis.

Bij MyDressCode kunt u voordelig kaarten bestellen. Deze kosten €5,50 per stuk en zijn geldig op één willekeurige dag van de Winterfair. U kunt deze kaarten simpel bestellen door ons een mailtje te sturen via onderstaande button. Als u hierop klikt, hoeft u alleen nog uw gegevens in te vullen. De standaard e-mail is al opgesteld.

Let op! Dit betreft papieren kaartjes. Ze kunnen dus niet per mail verstuurd worden. U dient deze kaarten af te halen of te laten bezorgen (€0,83 per postzegel). De genoemde prijs van €5,50 is exclusief verzendkosten.

PS: de organisatie zoekt nog muzikanten, zangers en/of koren die hun muzikale prestaties ten gehore willen brengen tijdens deze dagen. Voel jij je geroepen? Neem dan contact op met de organisatoren van de Winterfair.
E-mail MyDressCode
Feestcollectie DryLake
 
Het is alweer November. Over iets meer dan een maand zitten we midden in de feestdagen. Zoek jij nog een mooie, originele outfit voor Kerst of Oud & Nieuw? Met een jurk van MyDressCode steel je de show! Of je nu op zoek bent naar een prachtige diep donkerblauwe velvet dress met giraffe-motief (ja, die bestaan ook! Eens wat anders dan de standaard luipaard- of zebraprint) of liever gaat voor een klassieke kanten jurk in bordeauxrood, met een jurk van DryLake weet je zeker dat je een knaller van een outfit draagt. Bekijk de foto's hieronder voor meer inspiratie of klik op de button om al onze feestjurkjes te zien (die van vorige jaren staan ook op de site en zijn in de sale!). Uiteraard is er ook gedacht aan alle mama's-to-be en alle kersverse mama's.
Shop de feestcollectie
Nieuw: agenda-functie op de website

Sinds een week of 2 staat de agenda van MyDressCode op onze website vermeld. Hierin kun je zien waar je ons kunt ontmoeten of even langs kunt komen om te passen of te shoppen. De Winterfair in Dickensstijl staat hier al in genoteerd. Binnenkort zullen de Duikenburgse Winterdagen ook zichtbaar zijn. Mocht je zelf werken met Google Calender of iCal, dan kun je de fairs heel gemakkelijk toevoegen aan je eigen agenda.
Bekijk onze agenda
Winactie & Black Friday
 
Op onze Facebook- en Instagramaccounts loopt op dit moment nog een winactie. Deze sluit vanavond om 20:00. Als je meedoet met deze winactie, maak je kans op een gratis jurkje. Om kans te maken, volg je ons op Instagram, like je het bericht en zet je een motivatie onder de foto waarom jij een gratis jurkje verdiend. Klik op onderstaande button om mee te doen via Instagram. 

Op vrijdag 29 november is het weer Black Friday. Veel (web)winkels hebben dan een speciale korting voor hun klanten geregeld, omdat vanaf deze dag veel mensen beginnen met het doen van hun kerstinkopen. Ook MyDressCode heeft dit jaar weer een leuke Black Friday korting. Vergeet niet om ons te volgen op sociale media om meteen op de hoogte te zijn van de geldende kortingen!
 
Ik wil meedoen met de winactie!
SCA (Strong Customer Authentication)
 
Per 14 september is de regelgeving SCA ingegaan. Dit betekent dat het kan zijn dat u een twee-stapsverificatie moet afleggen bij het voltooien van uw online aankoop. U dient bijvoorbeeld een wachtwoord in te voeren, een vingerafdruk te laten afnemen of een paslezer te gebruiken. Sinds 14 september 2019 zullen online betalingen moeten worden geverifiëerd aan de hand van tenminste twee van de volgende criteria:
  1. Iets wat een consument heeft (bijv. een telefoon)
  2. Iets wat een consument weet (bijv. een pincode)
  3. Iets wat een consument is (bijv. een vingerafdruk of gezichtsscanner) 
In hoeverre deze regels worden nageleefd, ligt in handen van uw bank. Kijkt u dus niet raar op als u opeens twee van bovengenoemde stappen moet doorlopen om een betaling te verifiëren. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kunt u ons altijd een mailtje sturen (info@mydresscode.nl).
Copyright © 2019 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*