Ladies night - nieuwe wintercollectie - update webshop
Ladies night

Verlang jij tijdens deze donkere en koude avonden ook zo naar een gezellig vriendinnenuitje? Of wil je eindelijk eens dat moeder-dochter uitje plannen? Reserveer dan 8 december a.s. in je agenda! Tijdens deze avond kun je lekker creatief bezig zijn tijdens een workshop, een heuse modeshow bijwonen en ook nog eens lekker shoppen en genieten van lekker hapjes en drankjes. Dat alles onder één dak, namelijk dat van De Oude Duikenburg, Voorstraat 30 te Echteld.

Vanaf aanstaande donderdag DV zullen de entreekaartjes beschikbaar zijn. Het wordt een race tegen de klok: op 8 november om 20:00 uur koop je je entreekaartjes voor €12,50 p.p. Hoor jij bij de eerste 50 dames die een kaartje weten te bemachtigen? Lucky you! Dan ontvang je namelijk ook nog een goodiebag tijdens deze avond!

Tip: wil je graag een workshop bijboeken? Bedenk dan van tevoren welke workshop je wilt boeken, zodat je sneller kunt afrekenen.

Bekijk hier alvast de beschikbare workshops. Dit is ook de link naar de site waar de entreekaartjes beschikbaar zullen zijn. Nog maar 2 nachtjes slapen!

 
Wintercollectie

De complete nieuwe collectie staat inmiddels online, inclusief feestjurkjes! Heb jij al plannen voor de kerst, al een nieuwjaarsreceptie in je agenda staan of nog een winterbruiloft in het vooruitzicht? Neem dan snel een kijkje bij onze feestcollectie.


Liever een lekker warm en praktisch jurkje voor de koude winterdagen die eraan komen? Bekijk dan hier gewoon even de complete nieuwe wintercollectie. 
Blog Jurkjes wassen: zo doe je dat

Heb je altijd al willen weten hoe je jurkje van wol, zijde of viscose het beste kunt wassen? Lees dan deze blog om mijn tips toe te passen. Je leert ook wat de meest gangbare icoontjes op de waslabels van de jurkjes van MyDressCode betekenen. Als bonus een hilarische afsluiter met grappige teksten of plaatjes die je op je waslabel kunt aantreffen. Laat het me vooral weten als jij ook een leuke op jouw kledingstuk hebt ontdekt!
Seizoensfilter
 
In September heeft de webshop een kleine update ondergaan. Sinds een paar maanden is het nu mogelijk om je keuze nog meer te filteren door de seizoensfilter te gebruiken. Met 1 klik zie je hier meteen alle najaars- en/of winterjurkjes, superhandig als je voor een bepaald seizoen wilt shoppen! De seizoensfilter vind je, evenals alle andere filters, aan de linkerkant van de webshop. 
Copyright © 2018 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*