Duikenburgse dagen 2017 - 20% korting - feestjurkjes - nieuwe foto's in de webshop - nieuwe blogs - terugblik verkopingen
Nieuwtje: Duikenburgse dagen! 
Als nieuwsbrieflezer ben je als allereerste op de hoogte van ons nieuws. Vandaag een wel erg bijzonder nieuwtje: nadat we slechts een paar maanden online zijn, hopen we eind januari D.V. onze collectie te kunnen laten zien, voelen en passen op de Duikenburgse winterdagen! Zoals elk jaar vinden deze plaats in Echteld op het terrein van De Oude Duikenburg. De data zijn: donderdag 26 januari (van 12.00 tot 21.00 uur), vrijdag 27 januari (van 10.00 tot 21.00 uur) en zaterdag 28 januari 2017 (van 10.00 tot 17.00 uur). Zet in je agenda! Houd onze site, social media en natuurlijk de nieuwsbrief in de gaten voor een speciale winteraanbieding op deze dagen!

Nog nooit geweest? Bekijk hier een sfeerimpressie.
20% korting van 1 t/m 3 december
December is een dure maand en daarom helpen wij je de eerste 3 dagen graag mee met besparen. Vanaf 1 t/m 3 december ontvang je 20% korting op al onze jurkjes. Nog op zoek naar een superorigineel sinterklaascadeau voor je vriendin/vrouw? Wil je jezelf iets moois cadeau doen of gewoon stralen met de kerstdagen? Grijp je kans en geef je man/vriend natuurlijk die tip!

Let op! De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsbonnen/-codes.
Onze collectie feestjurkjes is binnen 
Glitters, pailletten, kant.. de collectie feestjurkjes staat sinds kort in de webshop! Aline’s favoriet is de prachtige zwarte kanten jurk en Pieternels favoriet is de zwarte jurk met grijze pailletten. 
Bekijk de overige feestjurkjes van DryLake en Smashed Lemon hier.
Nieuwe foto's in de webshop
Zoals onze trouwe fans inmiddels hebben ontdekt, zijn de foto’s op onze website vernieuwd. Op 26 oktober hebben we samen met een aantal familieleden (Alice, Elise en Mathilde) en facebook-winnares Anja van Toorn model gestaan voor de camera van Geert de Jong van Cheeseworks. Make-up Matters, vertegenwoordigd door Annelies van Oosterum en Tess van Nimwegen, heeft onze make-up en kapsels verzorgd. Wat zijn we ontzettend blij en tevreden met het resultaat! Lijkt het je leuk om ook een keer model te staan en een supergezellige meidendag met ons door te brengen? Houd dan onze facebook-pagina in de gaten, voor je het weet zijn we op zoek naar modellen voor de lente/zomer-collectie van 2017!
Nieuwe blogs
Regelmatig houden we jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van MyDressCode, geven we inspiratie of tips over wat ons bezig houdt, of geven we een kijkje achter de schermen. De afgelopen maand schreef Aline over welke jurkjes geschikt zijn voor jouw figuurtype en Pieternel over de geschiedenis van de Little Black Dress. Onze blogs niet gelezen en toch nieuwsgierig? Kijk dan gauw op onze blog-pagina. 
 
Terugblik op 2 verkopingen
 
Op 8 oktober 2016 stonden we voor het eerst met onze jurkjes op een verkoping. We hadden die dag hulp van Elise en hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt. Wat hebben we veel positieve reacties gehad en veel mensen gesproken! Zelfs nog een aantal mensen blij kunnen maken met onze jurkjes. Voor ons was deze verkoping een generale repetitie voor de daaropvolgende jaarmarkt in Opheusden. Deze vond plaats op 19 en 20 oktober. Hierbij kregen we hulp van Joanne en ook Elise vond het leuk om af en toe even bij te springen. Tijdens deze 2 dagen hebben we maar liefst 850 kaarten uit kunnen delen aan mensen die geïnteresseerd waren in onze webshop. We zien er naar uit om jullie (opnieuw) te ontmoeten, ditmaal op de Duikenburgse winterdagen in 2017! 
Copyright © 2016 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*