Verkopingen zaterdag 6 & 13 mei D.V.  - fotoshoots lente- en zomercollectie 2017 - Seven weeks of Sale - nieuwe blogs
Verkopingen zaterdag 6 & 13 mei D.V. 

Na het succes van de Duikenburgse Winterdagen, is het even stil geweest qua verkopingen voor MyDressCode. Tijdens één van deze dagen werd ik echter benaderd door een geïnteresseerde dame die me vroeg of ik ook wel eens aan verkopingen meewerkte, waarbij een gedeelte van de omzet bestemd is voor een goed doel. Dat is inderdaad het geval (denk aan de verkoping vorig jaar in Geldermalsen) en na een aantal keren overleggen, is er besloten deel te nemen aan de verkoping voor de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Ochten. Deze verkoping vindt aanstaande zaterdag plaats in het eerdergenoemde kerkgebouw (Katsland 2) en 20% van de opbrengst hiervan is bestemd voor de bouwkas van de kerk. Verder zullen er kinderactiviteiten verzorgd worden, consumptie-artikelen (denk aan kaas, advocaat, worst, eieren, snoep), boeken, baby-artikelen, bloemen en planten verkocht worden en er is een rommelmarkt. Heb je nog geen plannen voor deze dag? Voel je welkom tussen 10:00 uur en 14:00 uur!

Verder zal volgende week zaterdag nog een verkoping plaatsvinden, waar MyDressCode haar steentje aan bijdraagt. Deze lentemarkt zal plaatsvinden in Maartensdijk (Zorgboerderij Nieuw Toutenburg, Dorpsweg 85) en de opbrengst van de stands komt volledig ten goede van stichting Hulp Christenen Roemenië (HCR). Er staan standhouders met een gevarieerd aanbod, van mooie wollen producten tot vlees en van brocante tot grasmaaiers. Er is uitgebreide catering, tweedehands boekenverkoop en er is een leuke masterclass chocolade en workshop bonbons maken. Ook zijn er veel jonge dieren om te knuffelen, kan er een ritje op de pony en/of huifkar gemaakt worden en kunnen de kinderen zich verder uitleven op het springkussen.
 Op de lentemarkt ben je van harte welkom tussen 10:00 uur en 15:30 uur. Klik hier voor meer informatie over deze markt.

Parkeren en toegang tot beide verkopingen is gratis!

Heb jij ook een tip voor een bepaalde verkoping (bij voorkeur met bepaald thema of specifiek doel)? Stuur dan een mailtje naar info@mydresscode.nl.
Fotoshoot lente- en zomercollectie 2017

De fotoshoots van de nieuwe collectie hebben in Maart plaatsgevonden en inmiddels staan bijna alle jurkjes van de nieuwe collectie op de site. Gerlinde was de winnares van de Facebook-actie en zij had haar vriendin Arinda uitgekozen om mee te doen aan de fotoshoot, omdat Evelien niet kon. Ze hebben een superleuke ochtend gehad en ik ben erg blij met het resultaat! Daarnaast hebben mijn vriendin Dionne en zusje Joanne model gestaan voor de tweede fotoshoot. Ook deze foto's zijn, mede dankzij Geert van Cheeseworks en Annelies van Make-up Matters, weer erg mooi geworden. 
7 weken kortingsacties
 
Nadat de eerder genoemde verkopingen zullen hebben plaatsgevonden, starten de 7 weeks of sale! Dit betekent dat er iedere maandag (start 22 mei) een ander merk in 'the spotlight' wordt gezet, waarvan alle (!) jurkjes een week lang zullen worden afgeprijsd. Houd onze site en social media in de gaten, want welk merk wanneer wordt afgeprijsd en de exacte korting...dat blijft voor nu nog even een verrassing!
Blog nr. 11: Onze merken I: Lana & Minu
 
In de nieuwe serie "Onze merken" neem ik jullie mee naar de achtergrond en geschiedenis van de merken die MyDressCode aanbiedt. De serie start met de duurzame merken Lana & Minu. Benieuwd naar de filosofie achter deze twee merken? Klik dan hier om deze blog te lezen.
Blog nr. 12: Behind the scenes V: sneak peek nieuwe zomercollectie
 
In deze blog vertel ik over de uitdagingen die me te wachten stonden tijdens de fotoshoots in Maart, lees je alle details over hoe zo'n fotoshoot ongeveer verloopt en kun je alvast genieten van de eerste mooie plaatjes van de nieuwe collectie. Klik hier om deze blog (nogmaals) te lezen.
Copyright © 2017 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*