Winactie fotoshoot nieuwe collectie - 40% korting op wintercollectie - terugblik Duikenburgse Winterdagen - nieuwe blogs
Winactie fotoshoot nieuwe collectie

Net als ongeveer een half jaar geleden, is het voornemen om de webshopfotografie weer te laten verzorgen door Geert van Cheeseworks. In samenwerking met Annelies van Make-up Matters heeft hij de vorige keer een voor ons zeer bevredigend resultaat geleverd. Nu de lente- en zomerjurkjes langzamerhand binnenkomen, is het inplannen van de modellen al volop gestart.

Lijkt het jou leuk om ook eens model te staan? Meld je dan aan via info@mydresscode.nl of reageer op ons bericht op Facebook of Instagram. Je kunt tot en met vanavond kans maken. De winnares wordt morgen bekend gemaakt!
40% korting op wintercollectie!

Vanaf halverwege Februari is onze complete wintercollectie afgeprijsd en kun je nu fijn shoppen met 40% korting. Je kunt onze afgeprijsde jurkjes hier vinden. Wees er snel bij, want het zijn de laatste exemplaren, OP=OP!
New arrivals!
 
De allereerste lente- en zomerjurkjes staan alweer op de site. Deze collectie bestaat onder andere uit lichte (mintgroen, oudroze) en felle kleuren (oranje, kobalt), vrolijke prints (libellen, landschappen) en maxi-jurken. Wil je alvast een kijkje nemen of shoppen? Klik dan hier. De officiële foto's op model zullen naar verwachting eind Maart zichtbaar zijn op de site.
Terugblik Duikenburgse Winterdagen 2017
 
Wat hebben we veel mensen gesproken op de Duikenburgse Winterdagen in Januari. En wat een positieve reacties en goede feedback hadden jullie! We kregen onder andere vragen over een plussize en positie-mode collectie en zijn hiermee aan de slag gegaan. De volgende editie zal pas eind Juli D.V. plaatsvinden, maar wil je de data vast noteren in je agenda? Klik dan hier voor meer informatie.
Blog nr. 9: Behind the scenes III: De Modefabriek & Inkoopafspraken
 
In deze blog geven we je nogmaals een kijkje achter de schermen van MyDressCode. Ditmaal laten we je meekijken met ons bezoek aan de Modefabriek en bij onze inkoopafspraken bij Smash! en Smashed Lemon. Ben je nieuwsgierig? Klik dan hier.
Blog nr. 10: Behind the scenes IV: persoonlijk nieuws
 
Ongeveer 3 weken geleden schreef Aline een blog met wat minder leuk nieuws. MyDressCode gaat van V.O.F. naar eenmanszaak. Wil je (nog eens) lezen wat hier de reden voor is of een positief berichtje voor Aline achterlaten? Klik dan hier.
Copyright © 2017 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*