< !doctype html> *|MC:SUBJECT|*
nominatie DREA  - Duikenburgse Zomerdagen 2017 - Seven weeks of Sale - nieuwe blogs -winacties
Nominatie Dutch Retail Experience Award

De Dutch Retail Experience Award is in 2012 opgericht om vooruitstrevende retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Dit omdat het bij consumenten niet langer draait om de koop zelf maar om de beleving. Retailers die dit succesvol doen komen in aanmerking voor een prijs.

En....wat een eer! MyDressCode is genomineerd in de categorie Online Experience Award! De Online Experience Award is voor online retailers. Ook retailers die online begonnen zijn, maar inmiddels wel een fysieke winkel hebben of retailers waarvan het grootste platform online is, dingen mee naar deze Award. Deze Award is bestemd voor de webshop die een bijzondere online beleving neerzet voor de consument, vernieuwende faciliteiten en inspiratie biedt voor de online bezoeker. Naast deze prijs kan er nog een publieksprijs gewonnen worden.

Via Facebook en Instagram loopt de volgende winactie:
Wil jij kans maken op 1 van de 3 goodiebags t.w.v. €50 (ook voor mannen!)? Doorloop dan de volgende stappen:

1. Klik op de link om te stemmen.
2. Klik op "STEM HIER! op uw favoriete belevingswinkel van 2017".
3. Selecteer "Online Experience Award".
4. Selecteer "My Dress code". 
5. Beantwoord de daaropvolgende 9 (meerkeuze)vragen zo compleet (en positief) mogelijk.
6. Like en deel de post openbaar op jouw pagina!

Stemmen kan t/m zaterdag 1 juli. Diezelfde dag zullen om 20:00 uur de winnaars van de goodiebag bekend gemaakt worden.

Vanaf 1 juni kun je je stem al uitbrengen op MyDressCode. Heb je dit nog niet gedaan en wil je meehelpen?

Stem nu!
Winactie voor geslaagden
 
Ook dit jaar zijn er weer veel dames geslaagd voor hun (middelbare) schoolexamen, rijbewijs, cursus, etc. Heb jij een vriendin/zus/dochter die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Tag haar dan onder deze foto op Facebook of Instagram en ze maakt kans op een cadeaubon t.w.v. €75 van MyDressCode!
De Duikenburgse Dagen (zomermarkt) zullen dit jaar plaatsvinden op D.V. 25, 26 en 27 juli! Ook MyDressCode zal van de partij zijn, met een aantal aantrekkelijke aanbiedingen.

Meer over de openingstijden en standhouders lees je hier.
7 weeks of sale
 
Vanaf maandag 22 mei wordt er iedere week een ander merk in de sale aangeboden. Inmiddels zijn we in week 5. De huidige actie die loopt, geldt voor het merk Minu. Alle jurkjes van dit merk zijn afgeprijsd naar €50! En het mooie is dat deze jurkjes ook nog eens Fairtrade geproduceerd zijn en gemaakt zijn van biologisch katoen. De jurkjes shop je hier.

Als trouwe nieuwsbrieflezer(es) verneem jij als eerste wat de acties van de laatste 2 weken inhouden! Volgende week zijn de jurkjes van Smash! verkrijgbaar met 20% korting. De laatste week kun je de jurkjes van Lana aanschaffen voor slechts €50!
Blog nr. 13: 8 vragen die je moet stellen vóór je een nieuwe jurk koopt 
 
In deze blog (met een knipoog) vind je een overzicht van de 8 belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen voordat je besluit om een jurk wel of niet te kopen. Benieuwd welke vragen dat zijn? Klik dan hier om de blog te lezen.
Blog nr. 14: Onze merken II: Cristina Gavioli
 
In deze tweede blog over de merken van MyDressCode, lees je hoe wij kennismaakten met het merk Cristina Gavioli en waarom we besloten hebben om deze jurkjes in onze collectie op te nemen. Klik hier om de blog te lezen.
Copyright © 2017 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*