20% korting - Duikenburgse Dagen & Terdege Zomerfair - bezoek Modefabriek - blogs - terugblik Ladies Night
Sale: 20% korting op de zomercollectie!
 
Sinds vorige week is de gehele zomercollectie van 2019 afgeprijsd met 20%. Dit betekent dat je de nieuwste jurkjes al kunt shoppen vanaf €31,96! Ook de hoogzomercollectie is afgeprijsd. Sla  nog snel even je slag voordat je op vakantie gaat. De jurken in de sale kun je hier vinden.
Duikenburgse Dagen & Terdege Zomerfair
 
Ook dit jaar hopen wij weer deel te nemen aan de Duikenburgse Dagen in Echteld en de Terdege Zomerfair in Barneveld. Kom je ook gezellig passen, shoppen of gewoon even kletsen? We kijken ernaar uit!

De Duikenburgse Dagen zullen dit jaar plaatsvinden op D.V. 23, 24 en 25 juli. Klik hier voor meer informatie over tijden en wat er al zoal te doen is.

De Terdege Zomerfair met het thema "Terdege Camp" zal dit jaar plaatsvinden op D.V. 31 juli t/m 3 augustus. Met een grote tipi-tent als middelpunt en foodtrucks belooft het weer een heel gezellig evenement te worden!
Als standhouder mogen wij 2 entreekaarten voor de Terdege Fair weggeven. Deze actie gaat vandaag van start. Klik op één van de onderstaande icoontjes om mee te doen met deze winactie via Facebook of Instagram.
 
Facebook
Instagram
Bezoek Modefabriek

Afgelopen maandag bezocht ik samen met schoonzusje Alice opnieuw de Modefabriek in Amsterdam. Hier lieten de meeste merken hun zomercollectie voor 2020 zien. We hebben weer genoten van het BN-ers spotten, de sfeer, het overheerlijke eten en de nieuwste trends op mode-gebied. Ons vielen de bruin-tinten, overhemdjurken en prints van bladeren en bloemen het meest op. Nieuwsgierig? Geniet dan van een kleine foto-impressie hieronder.
Blog onze merken III: Dry Lake
Wist jij al dat de merknaam Dry Lake is ontstaan als gevolg van de liefde van de oprichters voor autoraces in de opgedroogde meren van Nevada? Of dat de belt dress dé typische Dry Lake jurk is?  Je leest er alles over in deze blog.

Mocht je nog nooit van dit superleuke Zweedse merk gehoord hebben, neem dan vooral even een kijkje bij hun collectie op onze website.
Blog: Top 10 kledingtips bij een hittegolf
Misschien ben je de hitte van 2 weken geleden alweer vergeten. De kans is groot dat er nog een hittegolf aan komt dit jaar. Maak je kledingkast vast hitte-proof met deze top 10 kledingtips bij een hittegolf.
Terugblik Ladies Night 7 mei 2019
Wat hebben we weer genoten van deze tweede Ladies Night. Ondanks het tegenvallende bezoekersaantal van dit jaar, was de avond er niet minder sfeervol door. De standhouders hadden alle tijd om een praatje te maken met jullie, je te adviseren of je te helpen met een workshop. We hopen dat jullie en natuurlijk de mama's net zo hebben genoten als wij en hopen jullie weer te ontmoeten op een volgende editie!
Copyright © 2018 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*