Duikenburgse Dagen - winactie - winnaars - Soul Salon & Modefabriek juli 2017 - start sale
Duikenburgse Zomerdagen 2017

Morgen is het alweer zo ver: de 24e editie van de Duikenburgse Dagen! Ook MyDressCode zal weer aanwezig zijn. De openingstijden zijn: dinsdag 25 juli van 10:00 uur tot 21:00 uur, woensdag 26 juli van 10:00 uur tot 21:00 uur, donderdag 27 juli van 10:00 uur tot 17:00 uur. Heb je dus nog geen vakantie? Dan kun je ook 's avonds even langswippen!
 

Tijdens deze dagen zullen er drie verschillende acties lopen bij MyDressCode. Op een geselecteerd aanbod van jurkjes geldt 2 halen = 1 betalen, voor het andere gedeelte van de oude collectie geldt: 60% korting. Ook zal er een klein aanbod van de nieuwe collectie aanwezig zijn, hierop geldt een korting van 10%, alleen tijdens de Duikenburgse Dagen. Hierna zullen de jurkjes pas op de site geplaatst worden.

Kom dus gezellig langs, want alleen tijdens de Duikenburgse Dagen profiteer je van deze exclusieve aanbiedingen!

Winactie tijdens Duikenburgse Zomerdagen 2017
 
Wanneer je een aankoop doet tijdens de Duikenburgse Zomerdagen op 25, 26 of 27 juli in Echteld, maak je kans op het terugwinnen van je complete aankoopbedrag! Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dit kun je thuis doen, of ter plekke in de stand van MyDressCode. Zien we je daar?

De winnares zal bekend gemaakt worden op zaterdag 29 juli 2017 D.V.
Winnaars goodiebags en cadeaubon t.w.v. €75
 
Op zaterdag 1 juli zijn de winnaars van de goodiebags en van de cadeaubon t.w.v. €75 bekend gemaakt. Fabiënne, nogmaals gefeliciteerd met het winnen van je cadeaubon en natuurlijk met het behalen van je diploma! Wij wensen je veel shop-plezier bij MyDressCode.

Wanneer je je stem had uitgebracht op MyDressCode voor de Dutch Retail Experience Award, maakte je kans op 1 van de 3 goodiebags t.w.v. €50. Cees, Eline en Jannie: nogmaals van harte gefeliciteerd. Geniet ervan!

Helaas heeft MyDressCode de Online Experience Award niet gewonnen, maar de nominatie op zich was voor ons al een hele eer. Wie weet, maken we volgende jaar opnieuw kans.

Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste winacties van MyDressCode en hieraan meedoen? Volg ons dan op sociale media via de icoontjes onderaan deze nieuwsbrief. 

 
Soul Salon & Modefabriek juli 2017
 
Op 10 juli brachten Joanne en Pieternel een bezoek aan twee beurzen om inspiratie op te doen voor de nieuwe lente/zomercollectie van 2018. Dit jaar was er ook een beurs met uitsluitend duurzame merken, genaamd Soul Salon. Qua kleuren zagen we vooral knalgeel, zuurstokroze en kobaltblauw voorbijkomen. Meer details vind je binnenkort in de nieuwste blog.
Start sale, eerste ronde: 20% korting
 
Vorige week is de sale weer van start gegaan. Om ruimte te maken voor de nieuwe herfst/wintercollectie, ontvang je nu 20% korting op alle jurkjes uit de lente/zomercollectie. Wil je vast shoppen voor de winter? Op de collectie van vorig jaar ontvang je 40% korting!
Copyright © 2017 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*