Duikenburgse Winterdagen 2018 - Miss Green - start sale - MyDressCode 2 jaar - winactie fotoshoot
Duikenburgse Winterdagen 2018

De Duikenburgse Winterdagen staan weer voor de deur en natuurlijk hoopt MyDressCode daar ook weer een gedeelte van haar collectie te laten zien. Als nieuwsbrieflezeres verklappen we jou als eerste welke acties geldig zijn tijdens deze dagen. Alle jurkjes met een prijskaartje met een rode sticker kosten slechts €30, jurkjes met een blauwe sticker kosten €40 en jurkjes met een groene sticker zijn afgeprijsd naar €50. Tussen deze afgeprijsde exemplaren zijn nog een paar galajurken en een flink aantal feestjurken aanwezig, dus heb jij nog een (verlaat) nieuwjaarsgala of een (verjaardags)feestje of winterbruiloft in het vooruitzicht? Kom dan even passen bij de stand van MyDressCode!

Tijdens de Duikenburgse Dagen zijn de entree en het parkeren gratis. Catering is volop aanwezig en voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten/workshops. De openingstijden zijn: donderdag 25 januari van 12:00 tot 21:00 uur, vrijdag 26 januari van 10:00 uur tot 21:00 en zaterdag 27 januari van 10:00 tot 17:00 uur. Klik hier voor meer informatie.
Introductie nieuw duurzaam merk - Miss Green
 
In mijn eerste post van het jaar 2018 op sociale media gaf ik al aan dat de duurzame collectie van MyDressCode zal worden uitgebreid. Het eerste merk wat aan de collectie zal worden toegevoegd is Miss Green. De jurkjes van Miss Green zijn comfortabel, zacht, persoonlijk, van hoge eco-kwaliteit en ook nog eens goed voor het milieu! Het eerste superleuke en duurzame jurkje van dit merk zal binnenkort al te bestellen zijn in de webshop!
Start sale wintercollectie 20% korting!
 
De trouwe fans weten dit natuurlijk al, maar voor de nieuwste klanten nog even een korte uitleg. De sale van MyDressCode kent 2 rondes. Tijdens de eerste ronde geldt een korting van 20% op alle jurkjes uit de nieuwste collectie. De tweede ronde volgt meestal ongeveer 2 maanden later en tijdens deze ronde geldt een korting van 40%. Wees er snel bij, de meest gangbare maten zijn tijdens de eerste ronde vaak al uitverkocht. Zijn er nog maar een paar exemplaren van een jurkje beschikbaar, dan verhuisd deze naar de outlet. Aanstaande maandag start de 20% sale, je vindt de jurkjes dan hier.

Misschien is het je opgevallen dat de sale bij MyDressCode meestal later start dan je gewend bent bij andere winkels of webshops. Dit heeft 2 redenen: 1. uit principe wil MyDressCode de jurkjes niet halverwege het seizoen al in de uitverkoop doen, omdat we dan vaak teleurgestelde klanten krijgen die wel de volledige prijs hebben betaald, 2. pas als de volgende (nieuwe) collectie binnen komt, hoeft de oude plaats te maken voor de nieuwe. 
Het 2-jarig bestaan van MyDressCode
 
Op 22 januari D.V. is het precies 2 jaar geleden dat MyDressCode een officieel bedrijf werd in het Handelsregister van de KvK. Uiteraard zullen we hierbij stil staan, maar dan in de maand februari. Op 22 januari zullen we namelijk de beurzen Soul Salon en Modefabriek bezoeken voor de nieuwste trends en later die week zullen de Duikenburgse Winterdagen plaatsvinden. Wel ontvangt elke klant die op of na 22 januari een bestelling plaatst een leuke gepersonaliseerde gadget van MyDressCode bij haar bestelling. Houd onze sociale media pagina's in de gaten op Instagram en Facebook voor meer nieuws over deze verjaardag!
Winactie fotoshoot: binnenkort op social media!

Binnenkort zal er weer een winactie plaatsvinden voor de fotoshoot van de jurkjes uit de nieuwe lente/zomercollectie. Vind jij het leuk om hieraan mee te doen? Volg ons dan via de icoontjes onder aan deze nieuwsbrief op Facebook of Instagram. We zoeken een dame met maat S t/m L en een dame met maat 44-46! Wil je je vast aanmelden om kans te maken? Als nieuwsbrieflezeres kan dat simpel door een mailtje te sturen naar info@mydresscode.nl met als onderwerp "winactie fotoshoot SS 2018".
Blog #16: Behind the scenes VII: Soul Salon, Modefabriek & inkoopafspraken

De gespotte zuurstokroze, kobaltblauwe en felgele jurkjes zullen al bijna weer te zien zijn in de webshop. Wat hebben we zin in de zomer! Benieuwd welke trends je nog meer kunt verwachten? De blog lees je hier!
 
Blog #17: Behind the scenes VIII: Opnieuw persoonlijk nieuws

In deze blog schreef ik over de geboorte van ons lieve zoontje Jesse, inmiddels alweer bijna 4 maanden oud, en de reden waarom ik een tijdje minder bereikbaar was. Wil je een foto van 'm zien of heb je dit nieuws gemist? Lees deze blog dan nog eens.
Copyright © 2018 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*