Duikenburgse Winterdagen 2017 - MyDressCode 1 jaar - nieuwe blogs - nieuwe collectie herfst/winter 2017/2018
Actie tijdens Duikenburgse Winterdagen 2017.

Al jarenlang zijn we groot fan en slaan we bijna geen editie over van de Duikenburgse Dagen. Voor ons het gezelligste familie-uitje van het jaar. Lekker shoppen en daarna lunchen met je moeder, vriendin of zus. Wat een eer dat we deze maand voor het eerst hier zelf van deel mogen uitmaken! Wij hebben een plekje gekregen in de tent die grenst aan de Barbecue-zaal. Kom je ook gezellig langs?

Tijdens de Duikenburgse Winterdagen geldt de volgende actie: 20% korting bij aankoop van 1 jurkje, 30% korting bij aankoop van 2 jurkjes en 40% korting bij aankoop vanaf 3 jurkjes. Verder is onze zomercollectie van 2016 afgeprijsd naar 40% (ook bij aankoop van 1 jurkje!). Het is mogelijk om bij ons te pinnen tijdens deze dagen. Zien we je in Echteld?

De data zijn: donderdag 26 januari (van 12.00 tot 21.00 uur), vrijdag 27 januari (van 10.00 tot 21.00 uur) en zaterdag 28 januari 2017 (van 10.00 tot 17.00 uur). Het adres: Voorstraat 30, 4054 MX Echteld. Zet in je agenda!Nog nooit geweest? Bekijk hier een sfeerimpressie.
1 jaar MyDressCode op 22 januari 2017!

Aanstaande zondag is het precies een jaar geleden dat we MyDressCode inschreven bij de Kamer van Koophandel. Om dit te vieren, gaan we maandag 23 januari van start met een weeklange winactie op sociale media. Dus heb jij een account op Facebook of Instagram? Houd onze pagina's in de gaten!
Klik hier om ons te volgen op Facebook of op Instagram.
Modefabriek herfst/winter collectie 2017/2018.
Volgende week maandag hopen we ook de Modefabriek in de RAI weer te bezoeken. Ja, we hebben het druk deze week! Ook zo benieuwd naar de nieuwe herfst/winter collectie of misschien wil je eerst graag wat ontdekken van de komende lente/zomercollectie? Binnenkort meer hierover!
Blog nr. 5: Een mouwloze jurk combineren in de winter: zo doe je dat!

In deze blog gaven we tips over hoe je de mouwloze jurkjes die je in je kast hebt hangen toch kunt dragen in de winter. Heb je een schitterend mouwloos jurkje ontdekt op onze site, maar durf je ‘em niet aan te schaffen, omdat je denkt dat het niet geschikt is voor de winter? Lees dan onze blog nog eens. Goed nieuws! Bij MyDressCode loopt de korting op mouwloze jurkjes op tot wel 40%! Bekijk hier ons aanbod mouwloze jurkjes.
Blog nr. 6: Behind the scenes II: wie zijn wij? 

In deze blog geven we je nogmaals een kijkje achter de schermen van MyDressCode. Deze keer is het persoonlijker. Wist je bijvoorbeeld al dat Aline maar 16 dagen ouder is dan Pieternel? Wil je nog meer over ons te weten komen of wil je weten wat ons bezighoudt? Klik dan hier.
Blog nr. 7: De grootste ergernissen op kledinggebied.
 
Soms heb je van die dagen dat je niet kunt stoppen met piepen en klagen. Dit deden wij op de laatste dag van het jaar. Op 31 december schreven wij onze grootste ergernissen op kledinggebied van ons af. Je leest ze hier. Zijn we er één vergeten of kun je je helemaal vinden in onze opmerkingen? Laat gerust een reactie achter.
Blog nr. 8: 6 dingen die we geleerd hebben na een jaar MyDressCode. 
 
Op 22 januari bestaat MyDressCode officieel 1 jaar. In blog nr. 8 blikken wij terug op de afgelopen 1,5 jaar (ja, er kwam ook nog een half jaartje voorbereidend werk aan te pas). Ben je zelf van plan om ooit een bedrijf te starten of ken je iemand uit je familie of kennissenkring die dit graag zou willen? Lees dan hier de 6 dingen waar wij tegenaan liepen en leer ervan!
Copyright © 2016 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*