nieuwe collectie - 40% korting - terugblik Duikenburgse Dagen & Terdege Zomerfair - 3 jaar online - blog Juna Lane
Nieuwe collectie: Noppies & Supermom

De nieuwe collectie druppelt langzaam binnen. Ben je zwanger? Dan kun je al volop shoppen voor komende herfst of winter. Er staan al een aantal jurkjes online van Noppies en Supermom. Hieronder zie je voorbeelden uit deze collectie. Sommige jurkjes kunnen ook als voedingsjurkje gebruikt worden. Dit staat dan altijd duidelijk in de omschrijving vermeld. Wees er snel bij, want de jurkjes zijn erg populair! 
 
Klik hier voor de positiejurkjes
Sale: 40% korting op de zomercollectie!
 
Na afloop van de Duikenburgse Dagen en de Terdege Zomerfair, zijn alle jurkjes uit de zomercollectie nog verder afgeprijsd. De kortingen lopen op van 40% in de sale tot 70% in de outlet. Zowel in de sale als in de outlet staan nog een aantal jurkjes uit vorige winter-/herfstcollecties. Een tip voor als je niet al te veel wilt investeren in een nieuwe garderobe! Mocht je willen shoppen, dan kun je dat via onderstaande buttons doen:
Shop met 40% korting
Shop in de outlet
Terugblik Duikenburgse Dagen & Terdege Zomerfair
 
Wat hebben we weer drukke dagen gehad eind juli en begin augustus. Tijdens de Duikenburgse Dagen was het superwarm, terwijl het tijdens de Terdege Zomerfair allesbehalve zomerweer was. Toch kwamen jullie onze stand weer gezellig bezoeken en hebben we veel dames kunnen helpen met het uitzoeken van een nieuwe jurk. Bedankt voor jullie gezelligheid, jullie complimenten en jullie feedback! Geniet van onderstaande foto's.

Als je een jurkje hebt aangeschaft tijdens één van deze verkopingen, dan ben je al trotse bezitter van onze nieuwste shopper. Mocht je er nog één willen hebben, lees dan het stukje over onze webshop die op 24 augustus 3 jaar online was!
Webshop 3 jaar online!

Op 24 augustus was het precies 3 jaar geleden dat de webshop van MyDressCode werd gelanceerd. Om deze mijlpaal te vieren, ontvingen klanten tot en met 31 augustus ook een gratis shopper bij hun bestelling. Als nieuwsbrieflezeres profiteer je nog een week langer van deze actie. Dus nog geen shopper gescoord tijdens de Duikenburgse Dagen of Terdege Zomerfair? Grijp je kans! 

Let op! De shopper wordt geleverd bij iedere bestelling, ongeacht of er producten uit de sale of nieuwe collectie wordt besteld. Voor deze actie geldt OP=OP (en ze zijn bijna op)!
Blog onze merken IV: Juna Lane
Één van onze nieuwe merken die we sinds 2019 verkopen is Juna Lane. Dit Nederlandse merk verovert de markt in sneltreinvaart. Wij snappen dat wel, want met hun elegante jurkjes en originele prints, trekken ze volop de aandacht. Daarnaast zijn de jurkjes prima geprijsd en is de kwaliteit ook nog eens goed (vaak 100% viscose)!

Lees hier alles over dit mooie merk of klik hier om de jurkjes van Juna Lane te bekijken.
Copyright © 2019 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*