Markt t.b.v. Stichting Karamoja arts - 40% korting op de zomercollectie - introductie Noppies positiejurkjes
Vandaag: markt t.b.v. Stichting Karamoja Arts

Heb je nog geen plannen voor vandaag en vindt je het leuk om lekker rond te snuffelen op een markt? Kom dan naar camping De Vijverhof (Ommerenveldseweg 51, 4032 NB Ommeren). Op deze camping vindt vandaag van 14:30 uur tot 19:00 uur een markt plaats, waarvan de opbrengst is bestemd voor Stichting Karamoja Arts. MyDressCode zal hier een klein gedeelte van de zomercollectie verkopen. De jurkjes die hier worden verkocht, hebben we "goedkoopjes" gedoopt. Dit zijn óf de laatste stuks óf  jurkjes met een kleine afwijking (kapot knoopje, kleine make-up vlek, etc.). Al deze jurkjes kosten vandaag slechts €25. Goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Zien we je vandaag? Klik hier voor meer info over standhouders en om een idee te krijgen van de sfeer op camping De Vijverhof.
PS: Je kunt hier ook pinnen!
Introductie Noppies: positiejurkjes
Groot nieuws! Vanaf deze maand zijn bij MyDressCode ook positiejurkjes verkrijgbaar! Onze slogan is immers: "Iedere vrouw verdient een jurkje". Daarom hebben we besloten om na de plussize jurkjes ook uit te breiden met positiejurkjes. Het merk dat we hiervoor uitgekozen hebben is het welbekende merk Noppies. Noppies heeft een uitgebreide collectie klassieke jurkjes voor iedere zwangere vrouw. De meeste jurkjes van Noppies zijn niet alleen als positiejurkje te dragen, maar ook als voedingsjurkje na de zwangerschap. Binnenkort shop je deze jurkjes op onze site. Houd onze sociale media pagina's in de gaten voor de exacte datum.
40% korting op de complete zomercollectie
 
Is jouw favoriete jurkje niet één van de laatste stuks en tref je het niet aan op camping De Vijverhof? Niet getreurd! Vanaf volgende week start de tweede en daarmee ook de laatste ronde van de sale. Op alle jurkjes uit de zomercollectie krijg je dan 40% korting. Ook dit zal op onze sociale media pagina's bekend worden gemaakt, nog een reden om deze in de gaten te houden dus. Je komt op onze Facebook- of Instagrampagina terecht door op de icoontjes onderaan deze e-mail te klikken. Veel plezier met shoppen! 
Copyright © 2018 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*