MyDressCode 1 jaaronline - winnares Duikenburgse Dagen - winactie fotoshoot - nieuwe collectie - 2e ronde sale: 40% korting - outlet
Nieuwe collectie herfst/winter 2017/2018

De nieuwe herfst/winter collectie druppelt zo langzamerhand binnen. De eerste exemplaren staan alweer op de site. Dit seizoen staan er 2 nieuwe merken op de planning: Aggel Knitwear en Freebird. De jurkjes van Aggel zijn van Griekse oorsprong en makelij, terwijl Freebird een Nederlands merk is. Waar Aggel de nadruk legt op het produceren van knitwear met een coating, is de slogan van Freebird: Dress is more! Een heleboel nieuwe leuke jurkjes voor leuke prijzen. Klik hier voor een eerste indruk van de collectie van Freebird. 
 

Binnenkort lees je meer over deze twee merken in een nieuwe blog. Ook is je misschien opgevallen dat we nog geen foto's van modellen hebben gepubliceerd die deze jurkjes dragen. Verderop in deze nieuwsbrief lees je over de geplande fotoshoot en hoe ook jij kans kunt maken om op onze website de leukste jurkjes te showen!

Winnares actie Duikenburgse Zomerdagen 2017
 
Tijdens de Duikenburgse Zomerdagen op 25, 26 of 27 juli in Echteld, maakte je kans op het terugwinnen van je complete aankoopbedrag! Het enige wat je hiervoor hoefde te doen, was je inschrijven voor onze nieuwsbrief. De winnares was Annet, nogmaals van harte gefeliciteerd!
Tweede ronde sale zomercollectie: 40% korting!
 
De tweede ronde van de sale is inmiddels van start gegaan. Had jij al tijden een leuk jurkje uit onze collectie in gedachten, maar vond je 'm eigenlijk iets te prijzig? Grijp nu je kans en profiteer van 40% korting op alle jurkjes uit de zomercollectie. Let op: op=op! Staat jouw maat er niet meer bij? Dan kan dit jurkje helaas ook niet meer voor je besteld worden. Klik hier voor de sale.
Coming soon: outlet met kortingen tot 70%!
 
Volgende week vieren we dat MyDressCode 1 jaar online is. Aanstaande maandag opent daarom onder andere de outlet van MyDressCode! Voor alle jurkjes, die via de outlet verkocht worden, geldt dat het om de laatste exemplaren gaat. Er zullen uiteraard een groot aantal jurkjes uit de vorige collecties te vinden zijn in de outlet. Doe er je voordeel mee, want de kortingen lopen op tot wel 70%! Alvast bekijken welke jurkjes er in de outlet te vinden zijn? Klik dan hier. Voor andere verrassingen, die te maken hebben met dit kleine feestje, kun je het beste onze social media pagina's in de gaten houden.

 
Let op! Nog geen outlet-jurkjes bestellen, de extra hoge kortingen gelden pas vanaf aanstaande maandag.
Winactie fotoshoot: binnenkort op social media!

Binnenkort zal er weer een winactie plaatsvinden voor de fotoshoot van de jurkjes uit de nieuwe herfst/winter collectie. Vind jij het leuk om hieraan mee te doen? Volg ons dan via de icoontjes onder aan deze nieuwsbrief op Facebook of Instagram. We zijn vooral nog hard op zoek naar iemand met een appel-figuur! Geen idee of jij in het bezit bent van zo'n figuur? Lees dan hier nog eens onze blog over "Welk figuurtype ben jij?".
Blog #15: Behind the scenes VI: Duikenburgse Zomerdagen 2017

Heb je ons bezocht op de Duikenburgse Zomerdagen 3 weken geleden en ben je benieuwd hoe wij deze beleefd hebben? Van de chaotische opbouw met vriendinnen, tot standhouders die verzakt stonden in de modder.. Je leest en ziet er alles over in deze blog.
Copyright © 2017 MyDressCode, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@mydresscode.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze mailing-lijst.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*