Navigation
Account
Inloggen / Registreren
Add something here...

 • Sidebar
 • Toont alle 9 resultaten

 • Fabiënne ring – brown/gold

  11,95

  Goudkleurig glad ringetje van het merk Michelle Bijoux met aan beide uiteinden een balletje. Het ringetje is one size en verstelbaar door de balletjes uit elkaar te duwen. Deze ring heeft een kartelrandje met daarin een ovalen grijze steen met een doorsnee van 2 cm. (verticaal) en daarin een goudkleurig zonnetje. Deze ring is nikkelvrij.

 • Fabiënne ring – mint/silver

  11,95

  Zilverkleurig glad ringetje van het merk Michelle Bijoux met aan beide uiteinden een balletje. Het ringetje is one size en verstelbaar door de balletjes uit elkaar te duwen. Deze ring heeft een kartelrandje met daarin een ovalen mintgroene steen met een doorsnee van 2 cm. (verticaal) en daarin een zilverkleurig zonnetje. Deze ring is nikkelvrij.

 • Kim ring

  9,95

  Subtiel goudkleurig ringetje van het merk Michelle Bijoux. Het complete ringetje is een slang die zich als het ware om je vinger heen wikkelt. De kop en het uiteinde van de staart zijn zichtbaar aan de voorkant en de ring zelf heeft een fijn detail van een slangenhuid. Deze ring is verstelbaar door de kop en staart uit elkaar te duwen (one-size). Deze ring is nikkelvrij.

 • Lilou ring – mint

  13,95

  Goudkleurige ring van het merk Michelle Bijoux. Het ringetje zelf bestaat uit kleine ovalen ringetjes. Deze ring is open aan de achterkant en dus verstelbaar (one-size). De ring heeft een subtiele ovalen steen in het mintgroen van ongeveer 0,5 cm. doorsnee (verticaal) met daaromheen een goud randje. De ring is nikkelvrij.

 • Lilou ring – pink

  13,95

  Goudkleurige ring van het merk Michelle Bijoux. Het ringetje zelf bestaat uit kleine ovalen ringetjes. Deze ring is open aan de achterkant en dus verstelbaar (one-size). De ring heeft een subtiele ovalen steen in oudroze van ongeveer 0,5 cm. doorsnee (verticaal) met daaromheen een goud randje. De ring is nikkelvrij.

 • Lilou ring – zebra

  13,95

  Goudkleurige ring van het merk Michelle Bijoux. Het ringetje zelf bestaat uit kleine ovalen ringetjes. Deze ring is open aan de achterkant en dus verstelbaar (one-size). De ring heeft een subtiele ovalen steen van ongeveer 0,5 cm. doorsnee (verticaal) met daaromheen een goud randje. Let op! Het steentje is niet compleet zwart, zoals lijkt op de tweede foto, maar heeft een zebraprint. De ring is nikkelvrij.

 • Charlotte ring – gold

  13,95

  Goudkleurige dubbele gladde ring van het merk Michelle Bijoux. Deze ring is open aan de achterkant en dus verstelbaar (one-size). De ring heeft een opvallende ovalen witte steen van ongeveer 2 cm. doorsnee (verticaal) met daaromheen een gekarteld goud randje. Op vier plekken is een goudkleurig kroontje aangebracht (boven, onder en aan beide zijkanten). De witte steen heeft heeft een glans, waardoor deze chique oogt en met veel verschillende outfits gecombineerd kan worden. In het midden van de witte steen zit een goudkleurig panterhoofd, wat uiteraard goed past bij een outfit met de nog steeds trendy panterprint. De ring is nikkelvrij.

  Tip! Deze ring is mooi te combineren met onze Charlotte necklace – gold.

 • Apple ring – white

  13,95

  Goudkleurige gladde ring van het merk Michelle Bijoux. Deze ring is open aan de achterkant en dus verstelbaar (one-size). De ring heeft een opvallende ovalen witte steen van ongeveer 2 cm. doorsnee (verticaal) met daaromheen een gekarteld goud randje. Op vier plekken is een goudkleurig kroontje aangebracht (boven, onder en aan beide zijkanten). De witte steen heeft zwarte accenten, waardoor het een uitstraling als van marmer krijgt. In het midden van de witte steen zit een goudkleurig zonnetje. De ring is nikkelvrij.

 • Apple ring – black

  13,95

  Goudkleurige gladde ring van het merk Michelle Bijoux. Deze ring is open aan de achterkant en dus verstelbaar (one-size). De ring heeft een opvallende ovalen zwarte steen van ongeveer 2 cm. doorsnee (verticaal) met daaromheen een gekarteld goud randje. Op vier plekken is een goudkleurig kroontje aangebracht (boven, onder en aan beide zijkanten). De zwarte steen heeft witte accenten, waardoor het een uitstraling als van marmer krijgt. In het midden van de zwarte steen zit een goudkleurig zonnetje. De ring is nikkelvrij.

Er werden geen producten gevonden die aan je selectie voldoen.

De waardering van www.mydresscode.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 141 reviews.