Bezorging

Onze bestellingen worden door PostNL geleverd. Je ontvangt je bestelling binnen 2-3 werkdagen. Let op: er is een verschil tussen pakketpost en brievenbuspost. Brievenbuspost zijn kleine pakketjes die nog gewoon door je brievenbus passen. Bij een pakketverzending krijg je na je bestelling altijd een Track & Trace-code, zodat je kunt achterhalen waar je bestelling op dit moment is en wanneer hij bezorgd wordt. Als je niet thuis bent en je pakket kon ook niet bij de buren afgeleverd worden, dan komt PostNL de volgende werkdag nog een keer terug. Als je van de bezorger een kaart in je brievenbus hebt ontvangen, dan kan je met de hulp van die code op de kaart ook online aangeven wanneer het jou wel goed uitkomt om het pakket te ontvangen.

Gratis bezorging binnen een straal van 5 km rondom Meteren

Klanten die binnen een straal van 5 kilometer rondom Meteren wonen, krijgen hun pakketje gratis thuisbezorgd. Het systeem berekend automatisch geen verzendkosten als je jouw postcode hebt ingevoerd. Mocht dit niet het geval zijn of wil je graag een tijdsindicatie, neem dan a.u.b. zo snel mogelijk contact met ons op via info@mydresscode.nl!

De bezorging van deze pakketjes vindt plaats op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur. Hieronder zie je een overzicht van de bezorgdagen.

   • Bestelling geplaatst op zaterdag t/m maandag? Bezorging vindt plaats op dinsdag.
   • Bestelling geplaatst op dinsdag of woensdag? Bezorging vindt plaats op donderdag.
   • Bestelling geplaatst op donderdag of vrijdag? Bezorging vindt plaats op zaterdag.

   

 • Bestelling afhalenUiteraard is het afhalen van je pakket (op afspraak) ook mogelijk. Een afspraak kun je maken door te bellen of een appje te sturen naar 06-11266135 of door een e-mail te sturen naar info@mydresscode.nl.

  Verzendkosten Nederland algemeen

  Je betaalt € 2,95 verzendkosten per bestelling. Bij een bestelling boven de € 100 is de verzending gratis.

  Verzendkosten Waddeneilanden

  Voor klanten die op de Waddeneilanden wonen en hun bestelling daar geleverd willen hebben, berekenen wij een toeslag van €8,00. Totaal betaald u dus €10,95 aan verzendkosten. Deze toeslag wordt naar verwachting binnenkort bijgesteld.

  Verzendkosten België

  Voor verzending naar België wordt altijd standaard €5,85 aan verzendkosten berekend aan de klant.

  Verzendkosten Duitsland

  Voor verzending naar Duitsland wordt altijd standaard €6,10 aan verzendkosten berekend aan de klant.