Betalen

Bij MyDressCode kun je bestellen in een beveiligde betaalomgeving. We maken gebruik van een SSL-verbinding, een beveiligde internetverbinding die gebruikt wordt bij het doen van online aankopen. Hierdoor blijft alle informatie tijdens het traject vertrouwelijk en is het niet leesbaar voor derden. Zodra je in de beveiligde verbinding terechtkomt, zie je een gesloten slotje en https:// in je adresbalk staan.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij je bestelling kiezen voor een aantal betaalmogelijkheden.

IDEAL

Je betaalt vanaf je bankrekening en het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. Je kunt betalen met IDEAL als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer.

Creditcard (VISA, MasterCard, Maestro, American Express)

Als je voor deze optie kiest, wordt er eerst een reservering op je creditcard gedaan. Zodra wij je bestelling hebben verzonden wordt het aankoopbedrag afgeschreven.

MisterCash/Sofort Banking

Dit zijn respectievelijk de Belgische en de Duitse variant van IDEAL.

Waardebon/cadeaubon inwisselen

Heb je een waardebon of een cadeaubon van MyDressCode? Dan kun je in het winkelmandje de code invullen bij “coupon”. Het bedrag wordt dan met je bestelling verrekend.

Terugstorttermijnen

Als je items naar ons retour hebt gestuurd, krijg je het aankoopbedrag binnen maximaal 14 dagen terug. Voor iedere betaaloptie worden de betalingen uitgevoerd binnen deze termijn. Als je de factuur al hebt betaald maar je stuurt daarna nog een artikel terug binnen de retourtermijn, dan wordt het bedrag van de factuur na verwerking van je retour binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening.

Vragen

Heb je nog vragen over de betaalmogelijkheden, je factuur of terugstorttermijnen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.